Roerstreek auto's

Wij zijn een jong bedrijf dat zich bezighoudt met de import van nieuwe en tweedehands voertuigen uit heel Europa.

Wij zijn ons hiermee gaan bezighouden nadat wij in het verleden zelf een auto bij een merkdealer in Nederland wilden kopen. Tijdens dit gesprek durfden wij de ongemakkelijke vraag naar korting te stellen. Dat was wel mogelijk, maar het percentage was klein (6%). Aansluitend kwam onze auto ter sprake welke wij wilden inruilen. Door die “enorme” korting kon de dealer ons natuurlijk niet al te veel geven. Zijn aanbod was ongeveer 50% van een vergelijkbare auto die wij op internet hadden zien staan. Nog niet bekomen van de schrik noemde hij ons de hoogte van de afleveringskosten. Toen wij vroegen waarom deze zo hoog waren, kon men ons geen goed onderbouwd antwoord geven. Dat was nu eenmaal normaal. Een illusie armer, en een ervaring rijker vertrokken wij.

Achteraf zijn wij enorm blij dat wij dit hebben meegemaakt. Het bracht ons namelijk op het idee auto’s zo betaalbaar mogelijk in Nederland aan te gaan bieden. Zonder hoge afleveringskosten. Precies dat is wat wij doen. Door onze kosten laag, en onze marge klein te houden zijn wij in staat auto’s scherp te prijzen.

Het kopen van een auto is een kwestie van vertrouwen. Beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten! Deze komen immers terug en zullen ons verder aanbevelen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Andrea & Bjorn
Roerstreek auto’s