Recensies

Diverse klanten gingen u al voor. Bij deze een kleine impressie, en een aantal recensies die men o.a. heeft achtergelaten op onze Facebookpagina.

 

Bovenstaand filmpje kregen wij totaal onverwachtst van Koert. Hij is dus ook 1 van onze tevreden klanten! 

Wij waren op zoek naar een hele specifieke auto met bepaalde kenmerken. Bij Roerstreek Auto's hebben ze op basis van onze wensen de ideale auto in Duitsland weten te vinden; en stukken goedkoper dan in Nederland. Daarnaast is de service prima en de klantgerichte houding is een verademing. Een echte aanrader voor iedereen die een leuke auto voor een scherpe prijs zoekt!

Bart uit Herkenbosch

Super service, verstand van zaken, snelle en goede antwoorden op vragen. Kortom geweldig ervaring om via Roerstreek auto's mijn Audi a5 sportback s-line te laten importeren.

Orlando uit Maastricht

We hebben heel specifiek aangegeven wat we zochten, daarmee is Bjorn aan de slag gegaan en hebben we een mooie auto gevonden. Super hoe het persoonlijke contact was en meedenken in oplossingen en mogelijkheden.
Als je op zoek bent naar een auto in Duitsland, dan kan ik iedereen aanraden dit via Roerstreek auto's te doen. Goed geregeld allemaal!

Twan uit Herten

N.a.v. het programma " wist je dat " op RTL 4 contact gezocht met Roerstreek auto's daar er wel het een en ander komt kijken bij het invoeren van een auto uit het buitenland.

We waren al een tijdje op zoek naar een goede gebruikte Peugeot 207CC, maar vonden dat we in Nederland teveel betaalden ten opzichte van de inruil van onze auto. Ik heb contact gehad met Bjorn en verteld wat ik zocht en wilde en wat ik eventueel wilde bij betalen. met die gegevens is Bjorn aan de gang gegaan en na 4 dagen had ik al een telefoontje en e-mail dat het hem gelukt was om te vinden wat ik zocht. De invoer en keuring was allemaal netjes geregeld en twee weken later konden we onze " nieuwe " auto ophalen. Heerlijk dat je alles uit handen kunt geven en dat alles zonder zorgen is afgewikkeld.

Ad uit Oosterhout

Björn, super bedankt voor de zorgeloze en ontspannen samenwerking. Wij kunnen het iedereen aanraden, relax vanuit je luie stoel je wensen doorgeven en binnen een dag de auto van je dromen voorgeschoteld krijgen, TOP!

Peggy uit Melick

Bedankt voor de goede aflevering van mijn nieuwe VW Polo! Ben zeer t...evreden over de service van Roerstreek auto’s. Zonder papieren rompslomp en met veel gemak mijn auto laten importeren uit Duitsland voor een goede prijs. Bjorn, bedankt voor de goede samenwerking!

Jochem uit Utrecht

Gisteren onze nieuwe auto opgehaald. Bjorn nogmaals dank voor de uitstekende service en goede adviezen. Vandaag heb ik de glanzend zwarte velgen met winterbanden er onder laten leggen. Ziet er net weer even anders uit.

René uit Doetichem

Wat een ontzettend goede en zorgeloze ervaring! Als je een auto uit Duitsland wilt importeren dan zie je toch op tegen alle RDW rompslomp en belastingtoestand. Niets is zo fijn als dat allemaal voor je geregeld wordt en alsnog een hele goede deal te hebben. Ik kan iedereen aanraden om Bjorn voor je op zoek te laten gaan, te laten onderhandelen en de koop rond te maken!

Koert-Jan uit Amsterdam

Een betrouwbaar adres waar je met een gerust hart een mooie auto kunt kopen en mocht er onverhoopt toch iets zijn met de auto (niets is onmogelijk) wees dan gerust want u wordt voortreffelijk geholpen!!! Een echte aanrader, ik weet waar ik over praat!!

Rene uit Landgraaf

 

 

 

 

Recensies en andere berichten

- Recensies